Yalnız Mesajı Göster

İzgara Piliç Eti Salatası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İzgara Piliç Eti Salatası






MALZEMELER

2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci
500 gr Kemiksiz ve derisi soyulmuş piliç göğüs eti
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı toz karabiber
1-1/2 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak
250 gr Enginar içi (dondurulmuş, taze veya konserve)
200 gr Bezelye
1 çay bardağı kırmızı biber
1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos
1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı
Marul yaprakları


HAZIRLANIŞI

Piliç etine tuz ve biber serpin Piliç göğüs eti ile kabağı ızgarada pişirin veya kaynatın Sonra bunları buzdolabında soğutun ve piliç etini 1,8 cm kalınlığında küp şeklinde doğrayın Pirinç, et, kabak, enginar içi, bezelye ve kırmızı biberi geniş bir kaseye koyun Fesleğen yaprağı ile salata sosunu ufak bir kap içinde kanştırın Bunu salatanın üzerine döküp hafif kanştırın Marul yaprakları üzerinde servis yapabilirsiniz

4 Kişilik

Her servis 472 kalori, 32 gr Protein, 20 gr Yağ, 41 gr Karbonhidrat, 2 gr Lif, 72 miligram kolesterol, ve 953 miligram sodyum içerir

Alıntı Yaparak Cevapla