Konu
:
Havuç Kavurması
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Kavurması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Kavurması
Havuç Kavurması tarifi - Havuç Kavurması nasıl yapılır
Malzemeler,
* 3 Adet orta büyüklükte havuç
* 1 Adet orta boy kuru soğan
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* Yarım demet maydanoz
* 4-5 Dal dereotu
* Damak zevkine göre tuz, pul biber
Hazırlanışı,
1
Havuçların kabuklarını soyup bol suda haşlayın
2
Hafif ılındıktan sonra suyunu süzüp rendeleyin
3
Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile birlikte pembeleşinceye kadar kavurun
4
Rendelenmiş havuç, tuz ve baharatları soğana ekleyip kavurmaya devam edin
5
Maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp tavaya ilave edin
6
Bir kez karıştırdıktan sonra ocaktan alıp ılınmaya bırakın
7
Servis tabağına alıp üzerini dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul