Yalnız Mesajı Göster

Havuçlu Haydari

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Haydari



3-4 adet buyuk boy havuc, kabuklari soyulup, rendelenmis

3-4 dis sarimsak, dilim dilim kesilmis

1 kk nane

3 yk sizma zeytinyag

1 kap Suzme Yogurt

Tuz

Karabiber

Uzeri icin:

Yeteri kadar yariya bolunmus ceviz

Pul biber


Once tavada yag ile sarimsagi kokusu cikana kadar sote edin Hemen uzerine havuclari atin 3-4 dakika orta isida, arada karistirarak pisirin Uzerine tuz ve karabiber serpin, naneyi ilave edin ve sogumaya birakin Suzme yogurt ile karisitirin Servis tabagina yerlestirin Yarim ceviz taneleri ve pul biber ile susleyip servis yapin Her turlu Kebap yaninda, pide ile birlikte meze olarak ikram edin


Alıntı Yaparak Cevapla