Konu
:
Tavuk Kokoreç 3
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Kokoreç 3
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Kokoreç 3
Tavuk Kokoreç Tarifi - Tavuk Kokoreç Yapılışı - Tavuk Kokoreç Nasıl Yapılır - Tavuk Kokoreç Malzemeleri
malzemeleri
Yarım kg kemiksiz tavuk kalça eti
6~7 diş sarımsak
2~3 domates
3~4 sivri biber
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
Kırmızı pul biber
Karabiber
Kimyon
Nane
Kekik
Kırmızı toz biber
Tuz
Tavuk kokoreç hazırlanışı
Tavuk etlerini minik kuşbaşı şeklinde doğrayın
Tavaya ayçiçeği yağının yarısını ekleyin
Yağ ısındıktan sonra tavuk etlerini ekleyip soteleyin
Ayrı bir tavaya kalan ayçiçeği yağını ilave edin
Yağ ısındıktan sonra doğradığınız sarımsakları ve biberleri ekleyip soteleyin
Baharatları ilave edip sotelemeye devam edin
Pişen tavuk etlerini baharatlı malzemenin üzerine ekleyip pişirmeye devam edin
Üzerine yemeklik doğrayıp fazla suyunu süzdüğünüz domatesleri ekleyin
Suyunu çekince ocaktan alıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul