Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Kokoreç 3

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Kokoreç 3



Tavuk Kokoreç Tarifi - Tavuk Kokoreç Yapılışı - Tavuk Kokoreç Nasıl Yapılır - Tavuk Kokoreç Malzemeleri




malzemeleri


Yarım kg kemiksiz tavuk kalça eti


6~7 diş sarımsak


2~3 domates


3~4 sivri biber


1 çay bardağı ayçiçeği yağı


Kırmızı pul biber


Karabiber


Kimyon


Nane


Kekik


Kırmızı toz biber


Tuz


Tavuk kokoreç hazırlanışı


Tavuk etlerini minik kuşbaşı şeklinde doğrayın Tavaya ayçiçeği yağının yarısını ekleyin Yağ ısındıktan sonra tavuk etlerini ekleyip soteleyin


Ayrı bir tavaya kalan ayçiçeği yağını ilave edin Yağ ısındıktan sonra doğradığınız sarımsakları ve biberleri ekleyip soteleyin Baharatları ilave edip sotelemeye devam edin Pişen tavuk etlerini baharatlı malzemenin üzerine ekleyip pişirmeye devam edin


Üzerine yemeklik doğrayıp fazla suyunu süzdüğünüz domatesleri ekleyin Suyunu çekince ocaktan alıp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla