Konu
:
Yürek Tava
Yalnız Mesajı Göster
Yürek Tava
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yürek Tava
Malzemeler:
4 Koyun Yüreği (temizlenip, ince dilimlenmiş)
1/2 Su Bardağı Rafine Yağ
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Kahve Kaşığı Karabiber
Süslemesi:
2 Orta Boy Domates (ortadan ikiye kesilmiş)
4 Yeşil Sivribiber
HAZIRLANIŞI :
Yürek tavayı, tava edilmiş domates ve yeşil sivri biberle süsleyip, yanında garnitür olarak patates tavayla servis edebilirsiniz
Rafine yağı orta boy bir tavada, orta ateşte eritiniz
Yağ kızınca, yürek dilimlerini tavaya koyup, her iki yanlarını da 6-7'şer dakika pişiriniz
Yürekleri tavadan alıp, sıcak olarak saklayınız
Yarım domatesleri ve yeşil sivri biberleri tavaya koyup her iki yanlarını da 2-3 dakika pişirdikten sonra bir maşayla tavadan alınız
Yüreklerin her iki yanlarına tuz ve biberi serpip ısıtılmış bir servis tabağına aktararak, yanlarında tava edilmiş domates ve yeşil sivri biberle servis ediniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul