Konu
:
Hindi Arnavut Ciğeri
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Arnavut Ciğeri
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Arnavut Ciğeri
Hindi Arnavut Ciğeri Tarifi - Hindi Arnavut Ciğeri Yapılışı - Hindi Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır - Hindi Arnavut Ciğeri Malzemeleri
Malzemeler
Pınar Hindi Ciğer-Yürek
Kızartma yağı Pınar Un
1 çorba kaşığı tatlı kırmızı toz biber
1/2 tatlı kaşığı kimyon
1/2 tatlı kaşığı kekik
1/2 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1/2 bağ maydanoz
1 tatlı kaşığı sumak
1 adet domates
2 adet kuru soğan
Hazırlanışı
Hindi ciğer-yürekleri kuşbaşı olarak doğrayıp kırmızı toz biber, kimyon, karabiber, kekik ve tuz ile harmanlayın
Bir tavada yeterli miktarda yağı kızdırıp ciğer – yürekleri kızgın yağda pişirin
Pişen hindi Arnavut ciğerlerini kağıt havlu üzerine çıkartıp fazla yağını emmesini sağlayın
Kuru soğanları piyaz şeklinde doğrayıp biraz tuz ve sumak ile ovuşturup kıyılmış maydanozları ilave edip harmanlayın
Domatesi ince yarım ay şeklinde doğradıktan sonra tabağın kenarlarına dizip orta kısmına soğanları ve en üstüne de hindi Arnavut ciğerlerini dizip servise sunabilirsiniz
Arzu ederseniz ciğerlerin üzerine kırmızı biberli tereyağ döküp limon dilimleriyle de servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul