Konu
:
Mantarlı Tavuk Ciğeri
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Tavuk Ciğeri
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Tavuk Ciğeri
tavuk ciğeri nasıl yapılır - tavuk ciğeri nasıl pişirilir - mantarlı tavuk ciğerinin tarifiMalzemeler:
400 Gr tavuk ciğeri
200 Gr taze mantar
1 Çorba kaşığı domates salçası
½ Su bardağı beyaz şarap (isteğe bağlı)
1 Adet kuru soğan
2 Çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
maydanoz
Hazırlanışı:
Ciğerleri yıkayın, ,tuz ve biber serpip iyice karıştırın
Tavada zeytinyağını kızdırıp, Doğramış olduğunuz soğanları pembeleşinceye kadar kavurun
Mantarları yıkayın ve dilimleyin ve soğana ilave edin
Orta ateşte pişirin
Ciğerleri ilave ederek yüksek ateşte soteleyin
Beyaz şarap ve salçayı ilave edip suyunu çekinceye kadar pişirin
ince kıyılmış maydanozla karıştırıp sıcakken servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul