Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Tavuk Ciğeri

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Tavuk Ciğeri



tavuk ciğeri nasıl yapılır - tavuk ciğeri nasıl pişirilir - mantarlı tavuk ciğerinin tarifiMalzemeler:


400 Gr tavuk ciğeri

200 Gr taze mantar

1 Çorba kaşığı domates salçası

½ Su bardağı beyaz şarap (isteğe bağlı)

1 Adet kuru soğan

2 Çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz

Karabiber

maydanoz


Hazırlanışı:


Ciğerleri yıkayın, ,tuz ve biber serpip iyice karıştırın Tavada zeytinyağını kızdırıp, Doğramış olduğunuz soğanları pembeleşinceye kadar kavurun Mantarları yıkayın ve dilimleyin ve soğana ilave edin Orta ateşte pişirin Ciğerleri ilave ederek yüksek ateşte soteleyin Beyaz şarap ve salçayı ilave edip suyunu çekinceye kadar pişirin ince kıyılmış maydanozla karıştırıp sıcakken servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla