Konu
:
Edirne Usulü Paça
Yalnız Mesajı Göster
Edirne Usulü Paça
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Edirne Usulü Paça
Edirne Usulü Paça Tarifi - Edirne Usulü Paça Yapılışı - Edirne Usulü Paça Nasıl Yapılır - Edirne Usulü Paça Malzemeleri
Baharda kesilen süt kuzularının ayak kısımlarına denmektedir
Bu kısımların derisi yüzüldükten sonra bir miktar suda haşlanıp pişirilir
Paçalar suyun içinden alındıktan sonra pişmiş et kısımları ayrılarak tekrar suya katılır ve kaynatılmaya devam edilir
Diğer tarafta kaynayan sudan bir miktar alınıp bir kaşık un ile bulamaç haline getirilip azar azar suya ilave edilir
Piştikten sonra birkaç diş dövülmüş sarımsak sirke ile karıştırılmak suretiyle servis yapılır
Üzerine kızdırılmış tereyağı ve kırmızı biber gezdirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul