Konu
:
İğdır Usulü Paça
Yalnız Mesajı Göster
İğdır Usulü Paça
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İğdır Usulü Paça
Iğdır Usulü Paça Tarifi - Iğdır Usulü Paça Yapılışı - Iğdır Usulü Paça Nasıl Yapılır - Iğdır Usulü Paça Malzemeleri
İnek veya koyun ayakları
1 limon
2 diş sarımsak
Ayaklar kırılarak küçültülür
Derileri soyulup temizlenir
Eğer tüyler var ise ateşte ütülür
İyice yıkandıktan sonra düdüklü tencereye veya büyük bir tencereye yerleştirerek üzerini örtecek kadar su ve sarımsağı eklenir
Tuzu ilave edilerek, düdüklüde ise ocağa, tencerede ise tandıra yerleştirilir
İyice pişince ateşten alınır
Limon sıkılarak servis edilir
Iğdır İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul