Yalnız Mesajı Göster

İğdır Usulü Paça

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İğdır Usulü Paça



Iğdır Usulü Paça Tarifi - Iğdır Usulü Paça Yapılışı - Iğdır Usulü Paça Nasıl Yapılır - Iğdır Usulü Paça Malzemeleri

İnek veya koyun ayakları

1 limon

2 diş sarımsak


Ayaklar kırılarak küçültülür Derileri soyulup temizlenir Eğer tüyler var ise ateşte ütülür İyice yıkandıktan sonra düdüklü tencereye veya büyük bir tencereye yerleştirerek üzerini örtecek kadar su ve sarımsağı eklenir Tuzu ilave edilerek, düdüklüde ise ocağa, tencerede ise tandıra yerleştirilir İyice pişince ateşten alınır Limon sıkılarak servis edilir


Iğdır İl Kültür Turizm Müdürlüğü

Alıntı Yaparak Cevapla