Konu
:
Garnitürlü Ciğer Kavurma
Yalnız Mesajı Göster
Garnitürlü Ciğer Kavurma
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Garnitürlü Ciğer Kavurma
Garnitürlü Ciğer Kavurma Tarifi - Garnitürlü Ciğer Kavurma Nasıl Yapılır - Garnitürlü Ciğer Kavurma Malzemeleri
Garnitürlü Ciğer Kavurma
Yarım kg koyun ciğeri
1 su bardağı konserve bezelye
2 adet orta boy havuç
1 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
İnce doğranmış soğan ve minik doğranmış havuç yağda çevrilir
Havuç yumuşamaya başlayınca kuşbaşı doğranmış ciğer atılır
Ciğer sulanmaya başlayınca suyu süzülmüş bezelye, tuz ve karabiber ilave edilir
15 dakika daha kavurduktan sonra ateşten alınır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul