Konu
:
Akciğer Parmak Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Akciğer Parmak Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Akciğer Parmak Kebabı
Malzeme:
Koyun akciğeri
Yapılışı:
Koyunun akciğerini temizleyip iyice yıkadıktan sonra küçük parmağın yarısı biçiminde küçük parçalara doğramalı
Sonra bunları önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, en sonunda da kurutulmuş ekmek tozuna veya irmiğe batırıp kızgın yağda iyice kızartmalı
Ciğerler kızarınca bunları yanlarında dilim dilim tava yapılmış kabak, patlıcan veya rezene olduğu halde servis yapmalı
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul