Yalnız Mesajı Göster

İzgara Dalak

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İzgara Dalak



dalak nasıl pişirilir - dalak ızgarası - fasulye püreli ızgara dalak tarifiMALZEMESİ


3 koyun dalağı


300 gr kurufasulye


3 patates


1 defne yaprağı


2 diş sarmısak


1 su bardağı krema


tuz, karabiber


HAZIRLANIŞI


Akşamdan ılık suda ıslattığınız fasulyeleri, tencereye alın Patateslerin kabuklarını soyup küçük küpler halinde doğradıktan sonra fasulyelere ilave edin


Defne yaprağı ve tuzu ekleyip iyice haşlayın ve süzün Karışımı blender yardımıyla çırpın Kremayı ilave edip dövülmüş sarmısak, tuz ve karabiber ile tatlandırın


Dalağın zarını ayıklayın Her iki yüzünü sıvıyağ ile yağlayıp kızdırılmış ızgarada kızartın Fasulye püresi ile servis yapın


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla