Konu
:
İzgara Dalak
Yalnız Mesajı Göster
İzgara Dalak
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İzgara Dalak
dalak nasıl pişirilir - dalak ızgarası - fasulye püreli ızgara dalak tarifiMALZEMESİ
3 koyun dalağı
300 gr
kurufasulye
3 patates
1 defne yaprağı
2 diş sarmısak
1 su bardağı krema
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Akşamdan ılık suda ıslattığınız fasulyeleri, tencereye alın
Patateslerin kabuklarını soyup küçük küpler halinde doğradıktan sonra fasulyelere ilave edin
Defne yaprağı ve tuzu ekleyip iyice haşlayın ve süzün
Karışımı blender yardımıyla çırpın
Kremayı ilave edip dövülmüş sarmısak, tuz ve karabiber ile tatlandırın
Dalağın zarını ayıklayın
Her iki yüzünü sıvıyağ ile yağlayıp kızdırılmış ızgarada kızartın
Fasulye püresi ile servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul