Konu
:
Tavuk Ciğeri Nasıl Pişirilir
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Ciğeri Nasıl Pişirilir
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Ciğeri Nasıl Pişirilir
Tavuk Ciğeri Tarifi - sakakat yemekleri - Tavuk Ciğeri pişirilmesi
Gereçler:
750 gram tavuk ciğeri
bir adet iri boy soğan
3-4 adet sivri biber
sıvı yağ tuz
kırmızı pul biber
kekik
Yapılışı:
Şarküteriden aldığınız tavuk ciğerlerinin arasındaki yürekleri ayırın
Yürekleri geniş kısmındaki yağlar ve üzerindeki zarlar yok olacak şekilde temizleyip, diklemesine ikiye bölerek ayırın
Ciğerleri keskin bir bıçakla küçük parçalara ayırın
Tavada kızdırdığınız yağın içine önce yürekleri, bir kaç dakika sonra da tavuk ciğerlerini atın
Seyrek aralıklarla karıştırarak suyu çekilene kadar kavurun
Suyu çekilmek üzere iken çok iri doğradığınız soğan ve sivri biberleri, tuzu, kırmızı pul biberi ve kekiği tavaya atın
Soğan ve biberlerin kavrulduğuna kanaat getirdikten sonra tavanın altını söndürün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul