Konu
:
Kaşarlı İşkembe
Yalnız Mesajı Göster
Kaşarlı İşkembe
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaşarlı İşkembe
Kaşarlı İşkembe Tarifi - Kaşarlı İşkembe Yapılışı - İşkembe Tarifleri
1 kg işkembe
2 adet domates
1 çorba kaşığı salça
1,5 su bardağı işkembe suyu
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı kaşar rendesi
İşkembe iri doğranır, düdüklüde 45 dakika haşlnır
Suyundan alınır
Bir fırın kabına aktarılır
Diğer tarafta rende domates, salça, ezilmiş sarımsak, tuz ve işkembe suyu iyice karıştırılır
İşkembenin üzerine gezdirilir
Kaşar serpilir
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kaşar eriyene kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul