Konu
:
Paça Haşlaması
Yalnız Mesajı Göster
Paça Haşlaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Paça Haşlaması
Paça Nasıl Pişirilir - Koyun Paçası
Malzemeler:
12 Tane keçi veya koyun paçası
Yarım çorba kaşığı limon
12 Bardak su
tuz
Yarım çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı
Paçaların üstlerini kazıyıp çatallarının aralarındaki kıl keçelerini keserek çıkarın
Sonra bunları tütsüleyip bol suyla yıkayın ve bir tencereye koyun
Sonra tencereyi kuvvetli ateşin üzerine oturtun
Etler kaynayınca üzerinde oluşan köpükleri delikli kepçeyle alıp tencerenin kapağını kapatın
Sonra tencereyi çok hafif ateşin üzerine koyarak burada on saat kadar pişirin
Paçalar pişince bunları tencereden çıkarın ve parçalamadan içlerindeki kemikleri alın, suyu ile birlikte paçaları kâseye koyarak yanında limonla birlikte servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul