Yalnız Mesajı Göster

Paça Haşlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Paça Haşlaması



Paça Haşlaması Tarifi - Paça Haşlaması Yapılışı - Paça Haşlaması Nasıl Yapılır - Paça Haşlaması Malzemeleri

Malzemeler

12 adet Koyun Paçası

8 bardak Su

2 adet Limon

2 diş Sarımsak

yeterince Tuz

Yapılışı

Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olamlıdır


Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır


Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla