Konu
:
Paça Haşlaması
Yalnız Mesajı Göster
Paça Haşlaması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Paça Haşlaması
Paça Haşlaması Tarifi - Paça Haşlaması Yapılışı - Paça Haşlaması Nasıl Yapılır - Paça Haşlaması Malzemeleri
Malzemeler
12 adet Koyun Paçası
8 bardak Su
2 adet Limon
2 diş Sarımsak
yeterince Tuz
Yapılışı
Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olamlıdır
Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır
Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul