Konu
:
Bursa Usulü Paça
Yalnız Mesajı Göster
Bursa Usulü Paça
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bursa Usulü Paça
Bursa Usulü Paça Tarifi - Bursa Usulü Paça Yapılışı - Bursa Usulü Paça Nasıl Yapılır - Bursa Usulü Paça Malzemeleri
Yarım kg
biftek
2 çorba kaşığı un
2 su bardağı et suyu
4 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sirke
8 çorba kaşığı tereyağı
Tuz ve kırmızıbiber
Yarım kg bifteği haşlayın
Elinizle didikleyerek küçük parçalara ayırıp, tuzlayın
2 çorba kaşığı un, 2 su bardağı et suyu, 4 diş dövülmüş sarımsak ve 2 çorba kaşığı sirkeyi mikserden geçirin, elde ettiğiniz karışımı küçük bir tencereye alın
Ocağa koyup, sürekli karıştırarak koyu bir sos elde edin
Didiklenmiş etleri servis tabağına dizin
Üzerine haşladığınız sosu dökün
8 çorba kaşığı tereyağını ve biberi tavada eritin
Sosu yemeğin üzerine gezdirerek, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul