Konu
:
Kuzu Ciğer Tavası
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Ciğer Tavası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Ciğer Tavası
Kuzu Ciğer Tavası Tarifi - Kuzu Ciğer Tavası Yapılışı - Kuzu Ciğer Tavası Nasıl Yapılır - Kuzu Ciğer Tavası Malzemeleri
Kuzunun karaciğerini 2 parmak eninde uzunca parçalar halinde kesip yıkadıktan sonra süzüp tuzlayınız
Birer birer una bulayarak, zeytinyağında kızartınız
Kuzu ciğerlerini temizce yıkadıktan sonra, iki parmak genişliğinde ve bir parmak boyunda uzunca kesmelidir
Arzuya göre tuzlamalı ve parçayı una batırıp halis zeytin yağının kızdığı tava içine, çatalla ve yavaşça koymalıdır
Kızarırken, etrafa yaydığı kuvvetli ve iştiha verici kokusiyle de hoşlanarak, sıcak sıcak yanilmelidir
Not: Bu yemek, vakitleri az olanların işine pek elverişlidir
Kana ihtiyacı bulunanlar, karaciğere muntazaman devam etmelidirler
Karaciğere, taze salata garnitürü pek iyi gider
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul