Konu
:
Floransa Usulü İşkembe
Yalnız Mesajı Göster
Floransa Usulü İşkembe
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Floransa Usulü İşkembe
Floransa Usulü İşkembe Tarifi - Floransa Usulü İşkembe Nasıl Yapılır - Floransa Usulü İşkembe Malzemeleri
Floransa Usulü İşkembe
Malzeme:
1 kg
önceden pişirilmiş işkembe
150 g
zeytinyağı (veya ayçiçek ya da mısırözü yağı)
1 soğan
2 havuç
1 kereviz
500 g
olgun domates
1/2 litre et suyu
1 yaprak fesleğen
3 çorba kaşığı çekilmiş kaşer peyniri
Tane karabiber,Tuz
Hazırlanması:
Soğan, kereviz, havuç ve fesleğen yaprağını birlikte dilip toprak bir kapta zeytinyağı ile kavurun
Bunlara ince kesilmiş işkembeleri katıp,
karıştırarak 15 dakika kadar pişirin
Kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkardığınız domatesleri ince ince keserek işkembeye ekleyin ve yavaş yavaş pişmeğe bırakın
Tuz ve henüz çekilmiş karabiber ekip azar azar kaynar et suyu ekleyin
Arada bir karıştırarak 1
5 saat kadar pişirin
Ateşten indirmeden önce çekilmiş kaşer peyniri koyup iyice karıştırın ve sıcak bir tabağa boşaltıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul