Konu
:
Sakatatlı Volovan
Yalnız Mesajı Göster
Sakatatlı Volovan
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sakatatlı Volovan
Sakatatlı Volovan Tarifi - Sakatatlı Volovan Nasıl Yapılır - Sakatatlı Volovan Malzemeleri
Sakatatlı Volovan
Orta irilikte oniki volovan yapmalı
1 koyun karaciğerini, dalağını ve yüreğini kıyarcasına ufak parçalara doğramalı
Bir tavaya 2 çorba kaşığı sadeyağla 1 çorba kaşığı zeytinyağını koyup ısıtmalı
Önce yüreği içine atmalı
On dakika kavurarak pişirdikten sonra dalakla karaciğeri içine boşaltmalı
Bir kahve fincanı et suyunda eritilmiş 1 kaşık da domates salçası kattıktan sonra salçayı yarısı buhar olup uçuncaya kadar kaynatmalı
Volovanları fırından çıkardıktan sonra bu içle doldurup yağa bulanmış pyrex tabağa koymalı ve fırına sürmeli; on dakika kadar orada tutmalı
Volovanlar kızarınca bunları pyrex tabakla olduğu gibi sofraya götürüp servis yapmalı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul