Konu
:
Tavuk Ciğerli Terin
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Ciğerli Terin
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Ciğerli Terin
Tavuk Ciğerli Terin Tarifi - Tavuk Ciğerli Terin Nasıl Yapılır - Tavuk Ciğerli Terin Malzemeleri
4 adet arpacık soğanı (ince kıyılmış)
Aldığı kadar tuz
500 gr sosis
1 demet maydanoz
750 gr tavuk
2 diş sarımsak
Aldığı kadar karabiber
1 su bardağı tavuk suyu
Aldığı kadar tarhun otu
3 adet yumurta
Ciğerleri bıçakla kıyın ve bunu sosis ile karıştırın
Sarımsağı ve arpacık soğanlarını, maydanozu ve tarhun otu yapraklarını ince ince kıyın
Bunların hepsini ciğerli harca karıştırın ve tuz, biber ekleyin
Omlet gibi çırpılmış yumurtaları ve tavuk suyunu da karışımınıza katın
Hepsini iyice birbirine karıştırın, homojen bir harç elde edin
Güveç gibi seramik bir dikdörtgen kaba karışımı boşaltın
Kabın ağzını kapatın ve 220 derece ısıtılmış fırında 2 saat pişirin
İyice soğuduktan sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul