Konu
:
Çabuk Erik Reçeli
Yalnız Mesajı Göster
Çabuk Erik Reçeli
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çabuk Erik Reçeli
Çabuk Erik Reçeli Tarifi - Çabuk Erik Reçeli Nasıl Yapılır - Çabuk Erik Reçeli Malzemeleri
Çabuk Erik Reçeli
1 kg mürdüm eriği
1 kg toz şeker
1 adet limon
1 su bardağı su
Erikler yıkanır, çekirdekleri çıkarılır
Büyüklüğüne göre birkaç parçaya kesilir
Düdüklü tencereye konur
İçine şeker, limon ve su konur, karıştırılır
Düdüklünün kapağı kapatılır
Hızlı ateşe yerleştirilir
Pim çıktıktan sonra ateş kısılır, 3-4 dakika pişirilir, ocaktan alınır
Düdüklünün içinde soğuyunca kavanozlara konur ve kapakları sıkıca kapatılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul