Yalnız Mesajı Göster

Greyfurt Kabuğu Reçeli

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Greyfurt Kabuğu Reçeli



Greyfurt Kabuğu Reçeli Tarifi - Greyfurt Kabuğu Reçeli Yapılışı - Greyfurt Reçeli



GREYFURT KABUĞU REÇELİ



GREYFURT KABUĞU REÇELİ


Kabukları iki gün suda bırakınız Birkaç kere suyunu değiştiriniz Haşlayıp suyunu süzünüz Kabukların 1,5 misli şekeri az su ile kaynatıp koyulaştırınız Kabukları koyup yavaş yavaş pişiriniz İneceğine yakın limon tuzu veya limon suyu ve greyfurt suyu ilave edip 5- 10 dakika sonra ateşten alınız



Not: Greyfurt ne kadar kaynatılırsa, kaynatılsın doğal acılığını kaybetmez

Alıntı Yaparak Cevapla