Konu
:
Greyfurt Kabuğu Reçeli
Yalnız Mesajı Göster
Greyfurt Kabuğu Reçeli
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Greyfurt Kabuğu Reçeli
Greyfurt Kabuğu Reçeli Tarifi - Greyfurt Kabuğu Reçeli Yapılışı - Greyfurt Reçeli
GREYFURT KABUĞU REÇELİ
GREYFURT KABUĞU REÇELİ
Kabukları iki gün suda bırakınız
Birkaç kere suyunu değiştiriniz
Haşlayıp suyunu süzünüz
Kabukların 1,5 misli şekeri az su ile kaynatıp koyulaştırınız
Kabukları koyup yavaş yavaş pişiriniz
İneceğine yakın limon tuzu veya limon suyu ve greyfurt suyu ilave edip 5- 10 dakika sonra ateşten alınız
Not: Greyfurt ne kadar kaynatılırsa, kaynatılsın doğal acılığını kaybetmez
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul