Konu
:
Koruk Marmelatı
Yalnız Mesajı Göster
Koruk Marmelatı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Koruk Marmelatı
Koruk Marmelatı Tarifi - Koruk Marmelatı Nasıl Yapılır - Koruk Marmelatı Malzemeleri
KORUK MARMELATI
Koruğun sap tarafından iğneyle çekirdeklerini çıkarınız
1,280 kilogramına 2 kilo şeker kestirip kıvamını bulunca içine atınız
İki taşım sonra indirip 1 gün bırakınız
Ertesi gün tekrar birkaç taşım kaynatıp indireceğiniz zaman, nohut kadar dövülmüş şap ile bir miktar limon suyu gezdirdikten sonra eze eze koyulaştırarak pişiriniz daha sonra indirip soğumaya bırakınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul