Konu
:
Armut Reçeli
Yalnız Mesajı Göster
Armut Reçeli
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Armut Reçeli
Armut Reçeli Tarifi - Armut Reçeli Nasıl Yapılır - Armut Reçeli Malzemeleri
Malzeme Listesi
1,5 Kilogram Armut (Sert)
4,5 Su Bardağı Su
2 Kilogram Şeker
Armut Reçeli Nasıl Yapılır?
1
Suyu ve şekeri tencereye aktarın ve şeker eriyene dek karıştırarak kaynatın
2
Bu sırada armutların kabuklarını soyduktan sonra çekirdek yataklarını çıkarın ve dilediğiniz boyutta doğrayın
3
Kaynamakta olan şuruba armutları ilave edin ve şurup koyulaşana dek orta ısıdaki ateşte kaynatın
4
Üzerinde biriken köpüğü delikli kepçeyle alın
5
Soğuduktan sonra kavanozlara doldurun
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul