Konu
:
Frambuaz Reçeli
Yalnız Mesajı Göster
Frambuaz Reçeli
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Frambuaz Reçeli
Frambuaz Reçeli Tarifi - Frambuaz Reçeli Nasıl Yapılır - Frambuaz Reçeli Malzemeleri
Malzeme Listesi
400 Gram Frambuaz (Dondurulmuş)
03
Nis Su Bardağı Şeker
1 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
Frambuaz Reçeli Nasıl Yapılır?
1
Dondurulmuş frambuazları geniş bir tencereye alın
2
Üzerine 1 su bardağından az şekeri ilave edin ve 12 saat şekeri emmesi ve suyunu salması için bu şekilde bekletin
3
Suyunu salan frambuazların bulunduğu tencereyi ateşe oturtun ve çok kısık ateşte kaynatın
4
Kaynama süresince reçeli 2 kez karıştırın
5
Reçelin inmesine yakın 1 tatlı kaşığı limon suyunu ekleyin
6
Reçelin pişip pişmediğini anlamak için bir tabağa 1 damla reçel damlatın eğer pişmişse akışkan olmayacaktır
7
Piştiğine emin olduğunuz reçeli ateşten alın
8
Ilındıktan sonra kavanozlara koyup saklayın
Kuru ve temiz kavanozlara doldurun
Kapaklarını kapamadan önce iyice soğutun
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul