Konu
:
Pirinçli Bohça
Yalnız Mesajı Göster
Pirinçli Bohça
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pirinçli Bohça
MALZEMELER
250 gr margarin
1 adet yumurta
alabildiği kadar un
1 çay kaşığı vanilya
1 yemek kaşığı krem şanti
2 fincan pirinç
2 fincan süt
1 çay kaşığı tarçın
10-15 adet kayısı
HAZIRLANIŞI
Yağ, şeker ve undan hamurunu yapın ve dinlendirin
Pirinci sütle pişirin, kayısıları dilimleyin, tarçını krem şantiye ilave edin
Daha sonra hamuru oklavayla açıp minik dört köşeler kesip içine harç koyup, kapatın
Bohca biçiminde olsun
Orta hararetli fırında hafif kızarana kadar pişirin, çıkınca üzerine pudra şekeri serpip servis yapın
afiyet olsun
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul