Yalnız Mesajı Göster

Fiyonk Makarna Mantisi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fiyonk Makarna Mantisi



Gereçler:
1paket fiyonk makarna,
4 yemek kasigi sivi yag,
1 tavuk gögüsü, 5 su bardagi sýcak tavuk suyu,
kafi miktarda sarmisakli yogurt,
pul biber
Yapılışı:
Tavuk gögsü haslanirTavuk eti didilir Alti düz bir tencerede sivi yag ile makarna hafif pembelesinceye kadar kavrulur 5 bardak sicak tavuk suyu eklenir Suyunu çektirilerek pilav gibi pisirilir

Ilitilir, tavuk etleri eklenir, karistirilir, bor cama alinir üzerine sarmisakli yogurt dökülür, pul biber serpilir, maydanozla süslenerek servis yapilir

Alıntı Yaparak Cevapla