Konu
:
Havuçlu Şehriyeli Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Havuçlu Şehriyeli Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuçlu Şehriyeli Pilav
Havuçlu Şehriyeli Pilav Nasıl Yapılır - Havuçlu Pilav
Havuçlu şehriyeli pilav
MALZEMELER:
- 2 Su bardagı arpa şehriye
-1 Adet havuş
-3 Adet domates
-1 Çay bardagı sıvı yag
-1 Yemek kaşıgı tere yagı
-1 Adet knor tavuk bulyon
-4 Sap dere otu ve yarım domates
süslemek için
YAPILIŞI:
Önce şeriyenin 1,5 bardagın kavururdum kahve rengini alanadek
renededen çekdigim havuç ve domatesleri kalan yarım bardak şehriyeyide
ekledim bir kaç defa daha çevirdim knor bulyonumuzu ekleyip
Üzerini 1 cm geçecek şekilde kaynar su ve tuz eklenip kapagı kapalı olarakçektirilir
Suyunu çeken pilavın altı kapatılıp
Kapagı kapalı şekilde 15 dakika demlendirilir
Servis
tabagına alıp üzerini istege göre süslüye bilirsiniz
Afiyet olsun
safiyece
blogcu
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul