Konu
:
Baklali Bulgur Pilavi
Yalnız Mesajı Göster
Baklali Bulgur Pilavi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baklali Bulgur Pilavi
1 bardak bulgur 1 çay bardağı zeytinyağı veya margarin 2 baş soğan 1/2 kg
bakla 1 tatlı kaşığı toz biber veya biber salçası 4 bardak su 1 tatlı kaşığı tuz
YAPILIŞI
Soğanlar doğranıp zeytinyağında kavrulur
Ayıklanıp doğranmış baklalar ilave edilir, biber ve tuz konarak dört bardak suyla yumuşayıncaya kadar pişirilir
Üstüne bulgur ilave edilir
Bulgur için ayrıca 2 su bardağı kaynamış su konur
Suyu kurumadan ateşten alınır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul