Yalnız Mesajı Göster

Mantar Ve Jambonlu Fırın Makarna

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantar Ve Jambonlu Fırın Makarna





Malzemeler :


• 250 gr fırın makarna

• 200 gr mantar

• 2 yemek kaşığı margarin

• 100 gr dana jambon

• 1 su bardağı krema

• 75 gr taze kaşar peyniri

• Tuz

• Karabiber


Tarifi:


Fırını 180 dereceye getirip ısıtın Aynı derecede pişirin Küçük mantarları ikiye bölün, iri olanları dilimleyin


Jambonu ince şeritler halinde kesin 2 yemek kaşığı margarini bir tavada kızdırın ve mantarları birkaç porsiyona ayırarak suyunu çekene kadar kızartın


Jambonu ilave edip şöyle bir çevirin ve ateşten alın


Makarnaları bol tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayıp süzün, soğuk suya tutun, sonra tekrar süzün



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla