Konu
:
Üçürdüm
Yalnız Mesajı Göster
Üçürdüm
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Üçürdüm
Malzemeler :
1 su bardağı pirinç
1 su bardağı bulgur
1 çay bardağı yeşil mercimek
2 çorba kaşığı tereyağı
Etsuyu
Tuz
Hazırlanışı:
Tencerenin içine pirinci, bulguru koyun
Üzerine et suyu ilave edin
Tuzunu da ekleyip pişmeye bırakın
Yeşil mercimeği ayrı bir tencerede haşlayın
İlk kara suyunu döküp bulgurlu pirince ekleyin
Pilav pişip suyunu çekince kızartılmış tereyağını dökün
Etin yanında da tek başına da mükemmel bir pilav
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul