Konu
:
Keşli Erişte
Yalnız Mesajı Göster
Keşli Erişte
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keşli Erişte
Keşli Erişte Tarifi - Keşli Erişte Nasıl Yapılır - Keşli Erişte Malzemeleri
Malzemeler:
3 su bardağı erişte
1,5 litre kaynar su
3 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş keş
İsteğe göre ceviz
(haşlamak için bir tutam tuz)
Yapılışı:
1- 3 su bardağı erişteyi 1,5 litre suda iyice yumuşayana kadar haşlayın
2- Erişte haşlanırken keşi rendeleyin ve tereyağı ile birlikte tavaya alarak pembeleşene kadar kavurun (bu aşamada isterseniz yarım su bardağı ceviz ekleyebilirsiniz)
3- Haşlanan erişteyi servis tabağına alın, üzerine kavurduğunuz keşi serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul