Konu
:
Keklik Etli Lepeli Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Keklik Etli Lepeli Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keklik Etli Lepeli Pilav
Keklik Etli Lepeli Pilav Tarifi - Iğdır Usulü Keklik Etli Lepeli Pilav Nasıl Yapılır - Keklik Etli Lepeli Pilav Malzemeleri
Keklik Etli Lepeli Pilav Iğdır Usulü
Malzemeler
250 gr pirinç
150 Gr lepe
Orta büyüklükte bir adet keklik
125 Gr tereyağı
Yeterince tuz
Hazırlanışı
Lepe üç saat önceden suda ıslatılır
Pirinç yağda kavrulur
Lepe haşlanarak süzülür, keklik eti ile birlikte kavrulan pirince ilave edilir
Yeterince sıcak su ve tuz dökülür
Kısık ateşte ağzı kapatılarak pişinceye kadar kaynatılır
Karıştırılarak servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul