Konu
:
Konserve Mantarlı Ve Bezelyeli Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Konserve Mantarlı Ve Bezelyeli Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Konserve Mantarlı Ve Bezelyeli Pilav
Konserve Mantarlı Bezelyeli Pilav Tarifi - Bezelyeli Pilav Yapılışı - Bezelyeli Pilav Nasıl Yapılır - Bezelyeli Pilav Malzemeleri
2 su bardağı baldo pirinç
250 gr
konserve mantar
2 yemek kaşığı kuşüzümü
2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
5 çorba kaşığı konserve bezelye
2 adet havuç
2 adet kuru soğan
4 su bardağı et suyu
4 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı karabiber
Yarım demet dereotu
Tuz
Soğanları ince kıyın
Fıstıkla birlikte yağı tencereye alın hafif kavurun
Pirinci yıkayıp ilave edin
Rendelenmiş havucu, kuş üzümünü ekleyin
Kavurmaya devam edin
Mantarı kesin, bezelye ile pirince katın
Tuz şeker, tarçın, karabiber, kıyılmış dereotu katıp, kaynar et suyunu üzerine dökün
Pirinçler uzayıp, pişince ateşten alın
Biraz dinlendirip, ezmeden karıştırıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul