Yalnız Mesajı Göster

Tavuklu Fırınmakarna

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Fırınmakarna



Malzemeler

1/2 Paket Firin Makarnasi

1 Parça Kemikli Tavuk Gögsü

1 Paket Kremali Mantar Çorbasi

3 Yemek kasigi Tereyagi

l Çay Bardagi Rende Kasar

1 Su Bardagi Süt

1 Su Bardagi

Tavuk Suyu

1 Yumurta

Tuz,

Karabiber
Tarifi

Makarnayi kaynar tuzlu suda haslayip, süzün Tavugu hasladiktan sonra, ayiklayin ve etlerini didikleyin

Kremali Mantar Çorbasini bir tencereye dökün Üzerine süt, tavuk suyu ve tereyagi ilave ederek pisirin Koyulasinca, tavuk parçalarini, çirpilmis yumurtayi, kasar rendesinin yarisini, tuz ve karabiberi ekleyip karistirin Içine süzülmüs makarnalari da ilave edip iyice harmanlayin

Hazirladiginiz karisimi tereyagi ile yaglanmis firin kabina dökün Üzerine kalan rende kasari serpin Isitilmis firinda kizarana kadar pisirin Sicak servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla