Konu
:
Tavuklu Pilav Güveç
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Pilav Güveç
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Pilav Güveç
güveçte pilav - tavuklu pilav güveci - güveçte pilavlı tavukMalzemeler:
2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 su bardağı rendelenmiş çedar
1
5 adet tavuk göğüs eti
300 ml krema
1 adet küçük boy kırmızı soğan
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı tereyağı yada margarin
Tarifi:
Pirinçleri hafif diri pilav kıvamında haşlayın
Tavuk göğüs etlerini de haşlayıp didikleyin
Derin bir kasede yemeklik doğranmış kırmızı soğanı, pirinç, peynir, krema, yumurta ve eritilmiş tereyağını karıştırın
Bu karışımı yağladığınız bir güveç kabına döküp önceden 180 C’ye ısıtılmış fırında 45-50 dakika kadar pişirinz
Pişip pişmediğini anlamak için ortasına bir bıçak batırıyoruz ve bıçağın temiz çıkıp çıkmadığını kontrol edin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul