Konu
:
Patlıcan Püreli Acılı Makarna
Yalnız Mesajı Göster
Patlıcan Püreli Acılı Makarna
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Patlıcan Püreli Acılı Makarna
MALZEMELER
1 paket acılı (talyetelle) makarna veya herhangi cins bir makarna da olabilir
HAZIRLANIŞI
Öncelikle makarnaları tuzlu, kaynar suda 8-10 dakika haşlanmaya bırakalım
Sosumuzu hazırladıktan sonra haşladığımız makarnayı süzelim ve hiç yağ eklemeden hazırladığımız sosun içine aktaralım
İki çatal yardımıyla bir güzel karıştıralım ve ılık olarak servise sunalım
SOSUN TARİFİ
Makarnamız haşlanırken biz bir tarafta sosumuzu hazırlamaya başlayalım
Önce közlenmiş patlıcan ve kırmızı köz biberleri (hazır, konserve olarak da satılıyor) çok ince kıyalım, dövülmüş sarmısak ve sızma zeytinyağıyla iyice karıştıralım
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul