Konu
:
Kıymalı Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Kıymalı Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kıymalı Pilav
Gereçler:
2 bardak pirinç
3 bardak et suyu
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
İçi;
150 gr koyun kıyması
1 baş soğan
2 yemek kaşığı yemeklik yağ 2 yemek kaşığı kuşüzümü
1 yemek kaşığı çam fıstığı
Tuz, biber, baharat
Yapılışı:
1
Verilen ölçülerle sade pilav hazırlayın
2
Soğanı ince doğayıp 2 kaşık yağ, kıyma, fıstık ve üzümü karıştırarak kavurun
Bir kepçe et suyu katın ve 1-2 dakika sonra ateşten indirin
3
Pilavı uygun bir tabağa boşaltın
Üzerine kıymalı içten koyarak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul