Konu
:
Kavurmalı Bezelyeli Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Kavurmalı Bezelyeli Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kavurmalı Bezelyeli Pilav
Kavurmalı Bezelyeli Pilav Tarifi - Kavurmalı Bezelyeli Pilavın Yapılışı - Kavurmalı Bezelyeli Pilav Nasıl Yapılır
Tencerede tereyağının yarısı eritilerek küçük doğranmış soğanlar pembeleşene kadar kavrulur
İnce ince kesilmiş maydanoz eklenip bir iki çevrilir
Kavrulan soğana kavurma eklenir
Tahta kaşıkla karıştırarak kavurmanın yağı eritilip, pişirilir
Konserve bezelyenin suyu dökülür
Bezelye taneleri tencereye dökülür
İçine bir bardak et suyu ilave edip 3-4 dakika pişirilir
Yıkanmış Amerikan pirinci bezelyelerin üzerine dökülür
Kalan et suyu ilave edilir
Bir iki karıştırıp tencerenin kapağı kapatılır
Tuz ve karabiber ekilir
Hafif ateşte pilav pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul