Konu
:
Uygur Makarnası
Yalnız Mesajı Göster
Uygur Makarnası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Uygur Makarnası
uygur lagması - etli makarna - kuşbaşı et ve makarna - etli spagettiMalzemeler:
Yarım paket spagetti makarna
250 gr kuzu kuşbaşı
1 adet patates
1 adet havuç
1 çorba kaşığı salça
8-10 dal dereotu
1 tatlı kaşığı tuz
Tarifi:
Tencereye 4 su bardağı su konur, tuz eklenir
Et atılır
Et yumuşamaya başlayınca havuç, patates eklenir
En son salça konur
Makarna haşlanır
Bir miktarı kaseye konur
Üzerine haşlanan et, havuç ve patatesten konur
Biraz suyundan gezdirilir
Dereotu sepilir
(Bölgede spagetti kullanılmaz
Spagetti görüntüsünde hazırlanan el yapımı makarna kullanılır
)
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul