Yalnız Mesajı Göster

Uygur Makarnası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Uygur Makarnası



uygur lagması - etli makarna - kuşbaşı et ve makarna - etli spagettiMalzemeler:


Yarım paket spagetti makarna

250 gr kuzu kuşbaşı

1 adet patates

1 adet havuç

1 çorba kaşığı salça

8-10 dal dereotu

1 tatlı kaşığı tuz


Tarifi:


Tencereye 4 su bardağı su konur, tuz eklenir Et atılır Et yumuşamaya başlayınca havuç, patates eklenir En son salça konur Makarna haşlanır Bir miktarı kaseye konur Üzerine haşlanan et, havuç ve patatesten konur Biraz suyundan gezdirilir Dereotu sepilir (Bölgede spagetti kullanılmaz Spagetti görüntüsünde hazırlanan el yapımı makarna kullanılır)



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla