Konu
:
Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav
Malzemeler:
2 su b
bulgur
3 su b
pirinç
1 soğan
1 çorba k
tereyağı
1 kase mantar
5 tavuk baget
1 çorba k
salça
tavuk suyu
sıvıyağ
tuz
Hazırlanışı:
1 adet soğanı yemeklik kesin
Tencereye sıvıyağı aın
Üzerine 3 su bardağı pirinci ilave edin
Üzerine tuz ilave edin
Diğer tencereye sıvıyağ alın
Üzerine soğanı ilave edin
Üzerine 2 su bardağı bulguru ilave edin
Üzerine 1 çorba kaşığı salça
ilave edip karıştırın
Fırın kabına kavrulmuş olan bulguru ilave edin
Üzerine kavrulmuş pirinci ilave edin
Pirncin üzerine 5 adet tavuk bageti ilave edin
Üzeirne mantarları ilave edin
Üzerine tavuksuyu ve sıcak su ilave edip öncden ısıtılmış olan 180 dereclik
fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul