Yalnız Mesajı Göster

Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav





Malzemeler:

2 su b bulgur

3 su b pirinç

1 soğan

1 çorba k tereyağı

1 kase mantar

5 tavuk baget

1 çorba k salça

tavuk suyu

sıvıyağ

tuz

Hazırlanışı:


1 adet soğanı yemeklik kesinTencereye sıvıyağı aınÜzerine 3 su bardağı pirinci ilave edinÜzerine tuz ilave edin Diğer tencereye sıvıyağ alınÜzerine soğanı ilave edinÜzerine 2 su bardağı bulguru ilave edinÜzerine 1 çorba kaşığı salça

ilave edip karıştırın


Fırın kabına kavrulmuş olan bulguru ilave edinÜzerine kavrulmuş pirinci ilave edinPirncin üzerine 5 adet tavuk bageti ilave edin Üzeirne mantarları ilave edin Üzerine tavuksuyu ve sıcak su ilave edip öncden ısıtılmış olan 180 dereclik

fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla