Konu
:
Yemişli Azeri Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Yemişli Azeri Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yemişli Azeri Pilav
Malzemeler:
3 su b
pirinç
300 gr
kuzu eti
2 soğan
kestane
kuru kayısı
kuru mürdüm eriği
badem
yeşil fıstık
su, tuz
sıvıyağ
Hazırlanışı:
İlk olarak tencereye 300 gr
kuzu etini ilave edin
Etlerin üzerine sıcak su ilave edip etleri haşlayın
2 adet soğanı piyaz olarak kesin
Soğanlar kavrulduktan sonra üzerine kuru mürdüm eriği,kuru kayısı,badem haşlanmış kestane,yeşil fıstık ilave edin ve kavurmaya devam edin
Pilavı için tencereye sıvıyağ ilave edin
Üzerine 3 su bardağı pirinci ilave edin ve kavurun
Daha sonra kavrulan pirincin
üzerine sıcak su ilave edin ve pilavı pişirin
Servis tabağın pilavı alın
Üzerine kavrulmuş olan etleri ilave edin
Etlerin üzerine soğanlı yemişli malzemeleri ilave edip servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul