Yalnız Mesajı Göster

Yunan Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yunan Pilavı



MALZEMELER:


300 g uzun taneli pirinç

50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı

1 adet doğranmış soğan

50 g (2 adet ) sosis

100 g dondurulmuş bezelye

50 g (3 adet) kırmızı sivri biber

400 ml tavuk suyu

tuz ve karabiber


TARİFİ:


Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın Kırmızı biberi küçük parçalar halinde doğrayın Zeytinyağını, doğranmış soğanları, pirinci ve ince doğranmış sosisleri pişiricinizin kabına yerleştirin İyice karıştırın


Bezelyelerle kırmızı biberi ekleyin Tuz ve karabiber koyun Kapağını kapatarak çalıştırın Cihaz, 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla