Konu
:
Yunan Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Yunan Pilavı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yunan Pilavı
MALZEMELER:
300 g uzun taneli pirinç
50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı
1 adet doğranmış soğan
50 g (2 adet ) sosis
100 g dondurulmuş bezelye
50 g (3 adet) kırmızı sivri biber
400 ml tavuk suyu
tuz ve karabiber
TARİFİ:
Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın
Kırmızı biberi küçük parçalar halinde doğrayın
Zeytinyağını, doğranmış soğanları, pirinci ve ince doğranmış sosisleri pişiricinizin kabına yerleştirin
İyice karıştırın
Bezelyelerle kırmızı biberi ekleyin
Tuz ve karabiber koyun
Kapağını kapatarak çalıştırın
Cihaz, 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul