Konu
:
Et Üstü Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Et Üstü Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Üstü Pilav
Malzemeler
• Yarım kg
kuzu kuşbaşı,
• 2 bardak pirinç,
• 3 çorba kaşığı tereyağ,
• 2 bardak sıcak su,
• Tarçın, karanfil,
• Yenibahar, karabiber,
• Tuz
Tarif
Bir tencerede yağı kızdırıp etleri iyice kavurun
Çok az sıcak su ilave edip ateşi kısın
Baharatları ekledikten sonra suyu koyup pişirin
Pirinçleri tuzlu suda bekletin
Pirinçleri ilave etttikten sonra suyunu çekene dek bekleyin
ve demlenmeye bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul