Konu: Çin Pilavı
Yalnız Mesajı Göster

Çin Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Pilavı




malzemeler

1 adet dilimlenmiş orta boy soğan

2-3 küçük veya büyük parçalara bölünmüş patates

2 adet dilimlenmiş havuç

1 su bardağı dolusu mantar (dilimlenmemiş, tam)

Yarım kilo kemiksiz küçük parçalara ayrılmış kırmızı et (dana veya kuzu olabilir)

1 porsiyon pişirilmiş pirinç
hazırlanışı

Derin bir tavayı ısıtın ve 2 yemek kaşığı ayçiçek / mısırözü yağı koyun Dilimlenmiş soğanları yumuşayana kadar orta ateşte hafifçe kızartın Eti başka bir tavada kahverengi oluncaya kadar kızartın sonra etleri soğana ekleyin Su ekleyin ve 2 saat boyunca haşlayın Sonra patatesleri, havucu ve mantarları ekleyip haşlamaya devam edin Patates ve havuç yumuşadıktan sonra karıştırarak 15 dakika daha haşlayın Pilavla karıştırarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla