Konu
:
Deniz Mahsülleri Fırın Makarna
Yalnız Mesajı Göster
Deniz Mahsülleri Fırın Makarna
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deniz Mahsülleri Fırın Makarna
Malzemeler
15 gr somon balığı
5 adet dilimlenmiş zeytin
1 çay kaşığı fesleğen
Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri
Yarım domates
1 adet taze soğan
Yeteri kadar tuz, beyaz biber
1 su bardağı beşamel sos
Yarım çay kaşığı toz muskat
1/6 paket fıran makarna (yarım kiloluk paketin 1/6 sı)
15 gr fener balığı
15 gr lüfer
1 su bardağı fesleğenli domates sos
1/6 bağ taze nane
Yemeğin Tarifi
Fırın makarnayı haşlayın ve süzdürün
Soğan, sarımsak ve kuşbaşı doğradığınız balıkları bir tavada soteleyin
İçerisine taze soğan, doğranmış domates, fesleğen ve zeytin ilave ederek harç yapın
Bu harç ile haşladağınız makarnayı karıştırın
Üzerine beşamel sos ve rende kaşarı koyarak fırına verin
Fırından çıktıktan sonra düz bir servis tabağı içinde, domates sos ve taze nane iie süsleyerek servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul