Yalnız Mesajı Göster

Deniz Mahsülleri Fırın Makarna

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Deniz Mahsülleri Fırın Makarna



Malzemeler

15 gr somon balığı

5 adet dilimlenmiş zeytin

1 çay kaşığı fesleğen

Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri

Yarım domates

1 adet taze soğan

Yeteri kadar tuz, beyaz biber

1 su bardağı beşamel sos

Yarım çay kaşığı toz muskat

1/6 paket fıran makarna (yarım kiloluk paketin 1/6 sı)

15 gr fener balığı

15 gr lüfer

1 su bardağı fesleğenli domates sos

1/6 bağ taze nane



Yemeğin Tarifi

Fırın makarnayı haşlayın ve süzdürün Soğan, sarımsak ve kuşbaşı doğradığınız balıkları bir tavada soteleyin İçerisine taze soğan, doğranmış domates, fesleğen ve zeytin ilave ederek harç yapın Bu harç ile haşladağınız makarnayı karıştırın


Üzerine beşamel sos ve rende kaşarı koyarak fırına verin Fırından çıktıktan sonra düz bir servis tabağı içinde, domates sos ve taze nane iie süsleyerek servise sunun



Alıntı Yaparak Cevapla