Konu
:
Buğu Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Buğu Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Buğu Kebabı
BUĞU KEBABI
Malzemeler
1 Kilo kemiksiz koyun eti
Yarım kg arpacık soğan
6 Diş sarımsak
2 Adet domates
1 Çay kaşığı karabiber
1 Çay kaşığı kekik
3 Adet defne yaprağı
1 Tutam kıyılmış dereotu
1 Tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı
Eti, arpacık soğan büyüklüğünde doğrayıp güvece alın
Soğan ve sarımsakları soyup, bütün olarak ete ekleyin
Domatesleri yıkayıp rendeleyin
Defne yaprağı, tuz, karabiber, kekik ve domates rendesini ilave edip güvecin kapağını kapatın
Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin
Servis yapmadan önce defne yapraklarını içinden alın
Üzerine dereotu serpin ve sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul