Konu
:
Mersin Tantuni
Yalnız Mesajı Göster
Mersin Tantuni
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mersin Tantuni
Malzemeler:
2 adet lavaş ekmeği
2 adet soğan
1/2 demet maydanoz
1 çorba kaşığı somak
250 gr
sotelik doğranmış kuşbaşı et
1 kaşık tereyağı
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiber
Yapılışı:
Tencereye yağ koyup ısıttıktan sonra etleri ilave edin ve kavurun
Etler suyunu bırakıp tekrar çekince 1 su bardağı su ilave edin
Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin
Soğanı piyazlık doğrayıp tuzla ovun
Yıkayıp sıktıktan sonra içine küçük doğranmış domates, maydonoz, sumak ve kırmızı biber koyup harmanlayın
Lavaş ekmeğini ikiye bölün
Bir kenarına pişirdiğiniz eti ve üzerine de soğanlı harcı koyun
Rulo şeklinde sarıp ayranla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul