Konu
:
Lavaşlı Yayla Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Lavaşlı Yayla Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lavaşlı Yayla Kebabı
Malzemeler
150 gram
bonfile
150 gram baharatli acili köfte (Incecik hazirlanmis)
150 gram piliç eti
2 çorba kasigi tereyagi
100 gram
domates sosu
2 dis
sarimsak
1 Adet domates
3 adet biber
Tuz,
karabiber, kirmizibiber
Tarifi
Bonfile, köfte ve piliç etlerini izgarada pisirin
Lavas ekmekleri rulo yapin, 1 çorba kasigi tereyagini eritin
Lavas ekmekleri yagda çevirerek hafifçe pisirin
Domates sosunu ilave edin
Lavas ekmekleri tavadan alip, servis tabagina yerlestirin
Üzerine ince kiyilmis sarimsakla karistirilmis yogurdu dökün
Pisirilen etleri karisik olarak dizin
Izgara edilmis domates ve biber dilimleri ile süsleyin
Artan 1 çorba kasigi tereyagini eritin
Kirmizibiberi yagda kavurup, etlerin üzerine gezdirin
Karabiber ve tuzunu ilave edip, servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul